null

FIRMABILER

Når man skal velge bilpark til en bedrift er det en rekke faktorer man må ta hensyn til. Sikkerhet, kvalitet, kostnadsbesparelser, service & support muligheter, og ikke minst miljøhensyn er alle viktige elementer i en god bedriftsbilavtale.

Opel som bedriftsbil lever opp til alle disse kravene - hele veien fra 24-timers veiservice til et svært gjennomtenkt miljøprogram. Med markedets bredeste modellutvalg finnes alle muligheter for individuelle løsninger, til beste både for den enkelte sjåfør og for firmaet som helhet.

Opels nettverk

Opel, ett av Europas eldste og største bilmerker, tåler enhver sammenligning når det gjelder bedriftsløsninger og deres nytteverdi for firmakunder. Vi oppfordrer deg til å sette ditt firmas billeverandør under lupen for å finne ut om du virkelig har valgt den løsningen som er best for din bedrift.Med ett svært etablert og utbygd servicenett i Europa, har Opel ett nettverk som alltid finnes der firmaet ditt befinner seg - eller planlegger å befinne seg. Sammen med et bredt modellutvalg, fra eksklusive Signum til den praktiske Combo, kan Opel tilby en helhetsløsning for ditt firmas transportbehov der omsorg for medarbeidere så vel som økonomiske realiteter har høyeste prioritet.

Til sammen finnes det 7300 forhandlere og servicesentere i 30 land som sammen jobber for å hjelpe våre firmakunder på deres vei mot nye mål.

I gode hender

Et sunt og inspirerende arbeidsmiljø er i dag en selvfølgelighet både på kontorer og i fabrikker. Med Opel sørger du for at dine medarbeidere får de samme forutsetningene også når de er på veien. Opel er nemlig en av de ledende bilprodusentene innen mobil sikkerhet.

Aktiv sikkerhet forhindrer ulykken før den skjer. Avansert understellsteknologi med ekstremt bra kjøre- og bremseegenskaper er ett kjennetegn for Opel som ved siden av genuin kjøreglede bidrar til utmerket sikkerhet. Denne type sikkerhetsteknologi regnes som aktiv da den bidrar til at føreren lettere unngår farlige situasjoner i trafikken.

Om ulykken først skulle skje. Et avansert sikkerhetsbur med kraftige sidekollisjonsbjelker og deformasjonssoner er grunnkonseptet i Opels passive sikkerhetssystem, det vil si det systemet som beskytter passasjerene om ulykken først skulle skje. Kollisjonsputer i full størrelse, basert på hybridteknologi minsker ikke bare faren for støtskader, men også for brannskader.
Aktiv nakkebeskyttelse mot whiplash-skader tilbys fra kompaktklassen og oppover. Opels patenterte Pedal Release System beskytter føtter og ben ved kollisjon. Trepunktsbelter med justerbart øvre festepunkt og automatiske beltestrammere samt teleskopisk rattstang som klapper sammen ved kollisjon er ytterligere detaljer som inngår i det totale sikkerhetssystemet.

Hos Opel anser vi sikkerhet som en rettighet, ikke et privilegium.

Kontakt oss

Scanauto AS
Kokstadvegen 22-24
5257 Kokstad

Telefon: 55 98 71 50
null
Denne hjemmeside benytter cookies for å
forbedre brukeropplevelsen. Les mer om
cookies
.